MIN BESTE MÅTE
Å LEDE SOM KVINNE  

Ett program för kvinnor i ledande ställning i Norge. Programmet ger dig ny kraft och energi i ditt ledarskap genom att du hittar ditt eget bästa sätt att leda som kvinna.

Ett nio månaders ledarskapsprogram som bygger på den kunskap och erfarenhet som Barbro Dahlbom-Hall har utvecklat genom flera decenniers arbete med ledarskap kopplat till personligheten. Det svenska programmet, som är unikt i sitt slag, har genomförts sedan 2005. År 2018 tog vi detta koncept även till Norge i samarbete med Solid Utvikling och Susann Goksör Bjerkrheim och Siri Maria Midré. Syftet med programmet är att ge förutsättningar, kunskaper och insikter för kvinnor att förfina och fördjupa sitt ledarskap och att skapa en klar egen uppfattning om hur man själv som ledare och kvinna vill framstå för att vara väl värd att följa. Målsättningen med programmet är att starta en process som ger ökad medvetenhet om vad det innebär att vara i en ledande roll som kvinna och att kunna frigöra hela sin potential som ledare genom att leda sig själv från könsroll till kvinnoidentitet. 

Susann Goksör Bjerkrheim är utbildad vid Norges Idrottshögskole och har lång ledarerfarenhet från handboll i världsklass som lagkapten för det framgånsgrika  norska landslaget i handboll. Susann har jobbat som ledarutvecklare och relationstränare i Solid Utvikling seden 1999 och beskriver sig själv:
 

"Jeg har som mål å bidra med utvikling hos alle mine samarbeidspartnere. Med mye erfaring, stort engasjement og sterk tro på at alle kan utvikle seg, jobber jeg hardt for å oppnå akkurat det. Når du går inn i et samarbeid med meg skal du oppleve å lære, bli støttet og utfordret samtidig som vi har det gøy. Jeg vil forvente at du er villig til å trene dine ferdigheter og jeg skal bidra til at du ønsker å gjøre det!"

STARTDATUM:

17 - 24 oktober 2020
Om du är intresserad att delta, skicka en intresseanmälan med information om din nuvarande roll och ansvar till info(a)dahlbom-hall.se.

OMDÖMEN FRÅN DELTAGARE

"Jeg har gått mange lederskapsprogram både innenfor og utenfor SEB. Fra de fleste slike program har jeg med meg noe jeg kan dra nytte av i mitt daglige arbeid, men det er nok ikke noe program jeg har hatt like stor nytte av som dette programmet." (Sigrun Eggen Fredriksson)

Barbro Dahlbom-Hall Konsult AB I Surbrunnsgatan 34, 11348 Stockholm I Tel: 0704-068890 ​I Org nr: 556493-1961