FÖRELÄSNINGAR & WORKSHOPS

För att inspirera till att arbeta med genusmedvetenhet som ett ledarskapsverktyg genomför vi föreläsningar och workshops på temat ”genusmedvetet ledarskap”. Ett sådant tillfälle kan vara alltifrån ett par timmar till en hel dag och göras i mindre eller större grupper, i ledningsrupper, chefsgrupper, grupper av anställda eller främlingsgrupper. 


Exempel på workshops/föreläsningar:
Varje workshop/föreläsning är unik och skräddarsys efter företagets/organisationens egna behov. Vi jobbar helst i workshop-form dvs där publiken är deltagare och engageras i samtal mellan varandra och delar med sig av sina tankar och känslor i den stora gruppen.

Nedan är exempel på rubriker på vad workshops/föreläsningar kan innehålla:

  • Att bli bottentung som ledare
  •  Att hitta mitt bästa sätt att leda
  • Att leda som Kvinna och Man
  • Att GÖRA jämställdhet
  • Genusmedvetet ledarskapINTRESSEANMÄLAN:
Om du är intresserad av föreläsningar eller workshops, skicka en intresseanmälan där du beskriver behovet info(a)dahlbom-hall.se.

OMDÖMEN:

”En mycket uppskattad och bra föreläsning, fått mkt positiv feedback. Du lyckas prata om detta ämne på ett förenande, inbjudande och närvarande sätt, som upprör och engagerar utan att någon känner sig utpekad och att den skuld som finns är vår gemensamma.” (Jens Persson, SEB, om ett föredrag på temat ”Att GÖRA jämställdhet”)