CHEFSFORUM
Utvecklas som ledare på vårt Chefsforum 12 januari 2019


Vi erbjuder dig som gått våra ledarskapsprogram ATT LEDA SOM KVINNA eller ATT LEDA SOM MAN en årlig möjlighet till utveckling, inspiration och nya insikter. I bästa ”Barbro-anda” tar vi vår utgångspunkt i kulturen och denna gång tar vi hjälp av musikens kraft och orkesterledaren som ledarmodell.
 

”Musik handlar om den delade mänskliga upplevelsen hur det är att leva”
Tamsin Waley-Cohen

Djupa samtal om viktiga ledarskapsfrågor 16 september 2016. Fotograf: Christina Bergstrand

CHEFEN SOM ORKESTERLEDARE

"Musik är så självklart för mig, som att andas" säger Lena Åberg-Frisk, VD för Uppsala Konsert & Kongress där hon har lett en omvändning av verksamheten. Lena har tidigare arrangerat jazzfestivaler och varit VD för jazzklubben Fasching. Lenas vision är att skapa professionella strukturer inom kulturlivet och att se till att varje krona används så effektivt som möjligt.

Med utgångspunkt i Lenas berättelse och liknelsen med orkesterledaren kommer vi att jobba i smågrupper med att utvecklas som ledare. Denna gång med fokus att leda individer och samtidigt verka tillsammans.

Programmet bjuder även på panelsamtal, middag och en musikupplevelse med operasångerskan Katija Dragojeviç och jazzsångerskan/komponisten Lina Nyberg. Båda är sedan många år hyllade i Sverige och internationellt, och har nu för första gången satt ihop ett gemensamt program.

En lördag?
Chefsforumet är denna gång på en lördag, INTE för att du ska utveckla dig som ledare på din fritid utan för att kulturupplevelsen har fått styra val av dag. Byt en av dina vanliga arbetsdagar mot denna, det kommer att löna sig!    

Tidpunkt: 12 januari 2019 
Tid: 13.00 – 24.00 ca
Plats: Uppsala, Uppsala Konsert & Kongress
Anmälan:
Klicka här.

OMDÖMEN FRÅN DELTAGARE

"Fantastiskt inspirerande och upplyftande timmar! Det är exakt den här kombinationen av kultur kopplat till frågor om ledarskap som behövs och som är så svår att finna på andra håll."

Susanna Ohlström om vårt Chefsforum 2016

Barbro Dahlbom-Hall Konsult AB I Surbrunnsgatan 34, 11348 Stockholm ​Tel: 0704-068890 ​I Org nr: 556493-1961